zeker zijn van een passende garagedeur?

Maak dan gebruik van onze inmeetservice! 
Wij snappen namelijk dat het voor een particulier lastig is om op al onze vragen antwoord te geven en om een goed beeld te krijgen van onze producten. Met onze inmeetservice sla je 2 vliegen in 1 klap! Wij komen de huidige situatie bekijken, meten alle benodigde maten op en bekijken direct welke opties er mogelijk zijn. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je de panelen kunt vergelijken en hebben wij alle mogelijke RAL kleur stalen bij ons, zodat we de offerte compleet naar wens en mogelijkheid kunnen maken. Zo weet je, maar ook wij, zeker dat wij een passende garagedeur afleveren.
Wij proberen alle aanvragen zo snel mogelijk en, indien mogelijk, op onze werk route in te plannen. 
Wij vragen hiervoor een contante betaling van €50,- direct na de inmeting, maar mocht je over gaan tot het plaatsen van de order, dan krijgt u dit gehele bedrag als korting op de aanschaf!

Waarom Kiezen Voor Onze Garagedeur Inmeetservice?

Onze professionals meten niet alleen de exacte dagmaat op; ze bekijken ook direct of de huidige situatie geschikt is om de gewenste garagedeur te plaatsen. Mocht dit niet het geval zijn, krijg je ter plekke een advies over de te verrichte werkzaamheden. Als je deze werkzaamheden door ons uit wilt laten voeren, nemen wij deze natuurlijk mee in de offerte. 
Zo weten we zeker dat de bestelde deur altijd passend is.
 Zelfs als wij denken dat de huidige situatie niet geschikt is voor 1 van onze deuren, krijg je daar van ons een eerlijk advies over.

Zelf Je Garagedeur Inmeten?

Wil je liever zelf je garagedeur inmeten? Dat kan natuurlijk ook!
 Met onderstaande meetinstructie is het meeste werk al gedaan. Naast het exact inmeten van de gevraagde maten, vragen wij ook zoveel mogelijk duidelijke foto’s van de huidige situatie. Dit is om te voorkomen dat er naast een passende maat, toch nog obstakels zijn voor het monteren van de deur. Of dit nu door ons gebeurd of door jou zelf.

Zelf je garagedeur
inmeten?

  • H: Hoogte dagmaat

  • B: Breedte dagmaat

  • L: Inbouwruimte links

  • R: Inbouwruimte rechts

  • S: Vrije ruimte boven

  • D: Maximale beschikbare diepte