Meer gemak? Bedien je nieuwe garagedeur elektrisch!

Denk je eens in, je komt aanrijden met de auto of de fiets en met één druk op de knop open je de garagedeur. Met een elektrische sectionaaldeur van Garagedeur Nederland hoef je nooit meer uit te stappen om je garage in of uit te rijden. Praktischer wordt het niet. We maken onze deuren op maat, zodat ze soepel en snel openen en sluiten. Bovendien zorgt de motor ervoor dat de deur niet naar beneden kan vallen. Met een elektrische garagedeur kies je voor veiligheid en gemak!

Er gaat een deur voor je open

Verschillende soorten garagedeuren

Er zijn verschillende soorten elektrischegaragedeuren beschikbaar, elk met hun eigen unieke kenmerken.

 • Sectional deuren

  Deze garagedeuren zijn opgebouwd uit verschillende secties of panelen diehorizontaal in de deuropening schuiven. Dit type deur is zeer geschikt voor garages die nietveel ruimte hebben, omdat ze bijna geen ruimte nodig hebben om open te schuiven.

 • Opdekscharnierende deuren

  Deze garagedeuren zijn gemaakt van één grote panel, dieomhoog scharnieren vanuit de deuropening. Dit type deur is zeer geschikt voor garages metvoldoende ruimte aan de binnen- en buitenkant van de deur, omdat de deur ruimte nodigheeft om open te scharnieren.

 • Rolgaragedeuren

  Rolgaragedeuren bestaan uit één of meerdere grote panelen die opgeroldworden in een boven aangebrachte cassette. Dit type deur is zeer ruimtebesparend, omdatde deur niet veel ruimte nodig heeft om open te gaan

 • Schuifgaragedeuren

  Schuifgaragedeuren bestaan uit één of meerdere panelen die langs demuur van de garage schuiven om de deur te openen. Dit type deur is geschikt voor garages met beperkte ruimte aan de binnen- en buitenkant van de deur, omdat de deur niet veelruimte nodig heeft om open te gaan.

Voordelen van een elektrische garagedeur

Elektrischegaragedeuren bieden een groot aantal voordelen ten opzichte van traditionelegaragedeuren die handmatig moeten worden geopend en gesloten. Hieronder zullenwe de belangrijkste voordelen van elektrische garagedeuren bespreken, evenalsde verschillende soorten die beschikbaar zijn en hoe ze geïnstalleerd kunnenworden. Hieronder volgt een overzicht van de voordelen van een elektrischegaragedeur.

 • Gemak

  Met een druk op de knop kunt u de garagedeur openen of sluiten, wat het gemak ende efficiëntie van het in- en uitgaan van uw garage aanzienlijk verhoogt.

 • Veiligheid

  Elektrische garagedeuren zijn vaak voorzien van veiligheidskenmerken zoalsbewegingssensoren en afstandsbediening met codevergrendeling, waardoor de deur alleenkan worden geopend met een specifieke code. Dit verhoogt de beveiliging van uw garage enhuis.

 • Stijlvolle opties:

  Er zijn veel verschillende stijlen van elektrische garagedeuren beschikbaar,van moderne, strakke designs tot traditionele uiterlijken, waardoor u kunt kiezen voor eendeur die perfect bij uw huis past.

 • Duurzaamheid

  Onze elektrische garagedeuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialenzoals staal of aluminium, waardoor ze zeer duurzaam zijn en lang meegaan.

#1 van nederland

Ontdek De Kwaliteit Van Garagedeur Nederland

Elke garagedeur is uniek. Wij leveren altijd een op maat gemaakte deur. Daarmee borgen wij de kwaliteit die nodig is. Onze garagedeuren hebben daarom een lange levensduur, wordt tochten voorkomen en blijft de werking optimaal. De garagedeuren zijn gemaakt van lichtgewicht hoogwaardig aluminium. Die kunnen we leveren in elke gewenste kleur. Het openen en sluiten gaat gemakkelijk met de krachtige motor. Gemak en kwaliteit.

Fantastisch resultaat

Installatie van de garagedeur

De installatie van een elektrische garagedeur vereist vaak de hulp van een professional, omdat er specifieke kennis en vaardigheden nodig zijn voor de juiste installatie. De installatieprocedure kan variëren afhankelijk van het type elektrische garagedeur dat u koopt.

 • Voorbereiding

  De professional zal de juiste maten van de deuropening nemen en bevestigendat de deur geschikt is voor de grootte van uw garage.

 • Uitbreken

  De oude garagedeur (indien aanwezig) zal worden verwijderd.

 • Installeren

  De opener en andere componenten van de elektrische garagedeur zullen wordengeïnstalleerd.

 • Afstellen

  De professional zal de deur afstellen om ervoor te zorgen dat hij soepel opent ensluit.

 • Testen

  De professional zal de deur testen om ervoor te zorgen dat alles correct werkt.

 • Opleiding

  De professional zal u uitleggen hoe u de elektrische garagedeur kunt gebruiken enonderhouden.

 • 100% Klanttevredenheid

  We monteren en bezorgen door heel Nederland. Hierdoor weet je zeker dat de garagedeur zorgvuldig en 100% goed word gemonteerd!

 • 100% Passie

  In ons werk zit 100% passie en liefde. We doen er alles aan om de klant de beste ervaring mogelijk te geven.

 • Snelle Levertijden

  Snelle levertijden; de op maat gemaakte deuren hebben een snelle levertijd tussen de zes en acht weken

Waar wacht je op?

Een elektrische garagedeur is een geweldige investering voor uw huis. Het biedt gemak, veiligheid enstijlvolle opties. Zorg ervoor dat u altijd een professionele installateur in de arm neemt om ervoor tezorgen dat de deur correct wordt geïnstalleerd en goed functioneert. Wilt u ook graag kijken of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!