Ontdek de voordelen van onze sectionale garagedeuren

De deuren van Garagedeur Nederland zijn sectionaal. Dit wil zeggen dat ze zijn opgebouwd uit horizontale panelen. De panelen zijn te verkrijgen in verschillende hoogtes, kleuren en houtlooks. Omdat de deur in een rechte lijn omhoog geduwd kan worden en de panelen via het plafond naar binnen lopen, neemt een sectionaaldeur weinig ruimte in beslag. Onze deuren isoleren goed en zijn voor inbrekers lastig te openen. Profiteer ook van al deze voordelen!

Garage sectionaaldeuren groeien in populariteit

Steeds meer mensen ontdekken de gemakken en fraaie vormgeving van sectionaaldeurenvoor hun garage. Anders dan de traditionele kantel- en draaideuren is een sectionaaldeurgoed geïsoleerd, inbraakveilig en neemt de deur weinig ruimte in beslag. Een sectionalegaragedeur bestaat uit afzonderlijke elementen, zogenaamde secties, die met elkaarverbonden zijn door middel van een scharniermechanisme. De scharnieren maken hetmogelijk om de deur verticaal omhoog of omlaag te rollen en eenvoudig onder het plafondte schuiven. Zo benut je elke centimeter ruimte van je garage. En maak je geen zorgen om jevingers; een vingerklembeveiliging voorkomt dat je vingers tussen de secties klem komen tezitten.

Nog 3 redenen om voor een sectionaal garagedeur te kiezen

 • Esthetisch aantrekkelijk

  Onze op maat gemaakte garagesectionaaldeuren laten optisch niets te wensen over:hoogwaardige materialen en een grote verscheidenheid aan stijlen en kleuren geven elkegarage een individuele uitstraling, passend bij jouw huis en persoonlijke smaak.

 • Isolerend

  Onze sectionale deuren geven je garage niet alleen een fraaie uitstraling, maar zijn ookuitstekend bestand tegen weersinvloeden. Ze zijn gebouwd om de temperatuur in de garageconstant te houden en voorkomen tocht en vochtige omstandigheden. Zo geniet je langervan je garagedeur en bescherm je jouw bezittingen.

 • Inbraakveilig

  Onze garagesectionaaldeuren, gemaakt van lichtgewicht aluminium, bedien je veilig ensoepel handmatig of elektrisch. Onze deuren zijn oersterk en dankzij hun hoogwaardigecomponenten en ingenieuze ontwerp kunnen ze inbraakpogingen zonder problemenweerstaan. Wel zo’n veilig gevoel.

Hebben wij je interesse gewekt?

Hebben wij je interesse gewekt? Ga je ook voor gemak en kwaliteit als het gaat om je nieuwe garagedeur? Kies dan voor een sectionaal garagedeur van Garagedeur Nederland! Je kunt de deur prima zelf installeren. Zie je dat niet zitten? Dan doen wij dat met alle plezier voor je. Onze montageservice bespaart je heel wat tijd en je hebt gegarandeerd een perfect functionerende garagedeur. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

#1 van nederland

Ontdek De Kwaliteit Van Garagedeur Nederland

Elke garagedeur is uniek. Wij leveren altijd een op maat gemaakte deur. Daarmee borgen wij de kwaliteit die nodig is. Onze garagedeuren hebben daarom een lange levensduur, wordt tochten voorkomen en blijft de werking optimaal. De garagedeuren zijn gemaakt van lichtgewicht hoogwaardig aluminium. Die kunnen we leveren in elke gewenste kleur. Het openen en sluiten gaat gemakkelijk met de krachtige motor. Gemak en kwaliteit.

 • 100% Klanttevredenheid

  We monteren en bezorgen door heel Nederland. Hierdoor weet je zeker dat de garagedeur zorgvuldig en 100% goed word gemonteerd!

 • 100% Passie

  In ons werk zit 100% passie en liefde. We doen er alles aan om de klant de beste ervaring mogelijk te geven.

 • Snelle Levertijden

  Snelle levertijden; de op maat gemaakte deuren hebben een snelle levertijd tussen de zes en acht weken